076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Energier och andlighet

Husrensning handlar om att rensa bort energier eller andlighet i ett rum eller på en plats. Främst hjälper man andar över till andra sidan för att kunna skapa en positiv energi och känsla. Vissa platser har obalans med andliga energier som kan skapa aktiviteter. Dessa aktiviteter i hemmet kan både vara mentala och fysiska. En plats som har en negativ aura och energi kan antingen vara hemsökt av andar eller att platsen har så kallade energiminnen. Energiminne innebär att en plats kan ha en viss energi från människor eller en viss incident som tidigare hänt. Människor som har varit med om ett trauma eller haft starka känslor har därmed inte lämnat platsen energimässigt. Dessa energier som skapar energiminnen kan upplevas som att det är en andlig aktivitet.

Tecken på aktivitet

Tecken på att det finns andlig aktivitet i hemmet eller att det finns energiminnen. Dessa tecken kan göras i uttryck på en mängd olika sätt. Dessa kännetecken som jag exemplifierar är bland de vanligare; upplever obehagskänslor, skymtar skuggor, ser och hör saker flytta på sig, hör fotsteg, teknik som påverkas. En del känner dofter, känner någon fysiskt nära och hör röster. Man kan även uppleva att en plats blir kallare eller varmare under en snabb tid.

Effekter av husrensning

Husrensning har många positiva effekter, bland annat att man blir lugnare och mer harmonisk eftersom hemmet inte har lika mycket aktivitet. Personer blir mer balanserade, både fysiskt och mentalt. Stressnivån minskar och man skapar ro både i hemmet och för sig själv. Genom en husrensning som har aktivitet skapas det en balansering och stillhet mellan väggarna.

Intresserad av husrensning? Fyll i formuläret här.

Vänligen fyll i din mailadress så vi kan kontakta dig

Nyfiken på våra andra behandlingar?