076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Djurkommunikation

Djurkommunikation är en telepatisk kommunikation mellan djur och människa. Telepati betyder känna på avstånd. Telepati är en form av tankeöverförande kommunikation som kan ske i bilder, känslor, smak, dofter eller ord som kommuniceras. Telepati är något som alla bär med sig, genom att kunna känna en annan individ på avstånd. Desto mer människan kommunicerar med tal och kroppsspråk, desto mer glömmer vi bort att kommunicera vi telepati. Alla har möjlighet att lära sig telepati och utveckla sin telepatiska förmåga. Djurkommunikation gör det möjligt att få en djupare kontakt och bättre relation med djuret. Djur har inte den verbala förmågan, de kommunicerar enbart med telepati till andra arter och till människan.

Behandling

Djurkommunikation kan användas på husdjur, övergivna djur, bortsprungna djur eller djur som beter sig konstigt eller varit med om en traumatisk upplevelse. All telepatisk kommunikation är en metod som fungerar för att kommunicera med djur och kunna höra på vad djuret vill framföra. Kommunikationen brukar vanligtvis komma i uttryck med bland annat ord, bilder eller känslor. Människan kan på så sätt förstå djuret på en ny nivå. En ny kontakt och relation skapas.

Behnadling Healing Ljus Ängel

Efter en behandling

Efter en session av kommunikation, där djuret får utrycka sina känslor och tankar brukar djuret blir mer lugn och harmonisk. Ofta känner djuret att den fått bli sedd och fått kommunicera djurets tankar och känslor. Viktigast inom telepati med djur är att djuret bestämmer vad den vill besvara och om den vill kommunicera.

”Jag har använt djurkommunikation för min hund. Det gjordes hemma hos mig så det blev i hundens naturliga miljö. Vilket var mycket bra.
Jag fick svar på funderingar som jag haft om min hund. Även andra saker som hunden ville säga mig kom fram. Jag tycker att jag fått en lugnare hund. Så detta kan jag varmt rekommendera.”

Anne

Intresserad av djurkommunikation? Fyll i dina uppgifter här

Vänligen fyll i din mailadress så vi kan kontakta dig

Nyfiken på våra andra behandlingar?