076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

LjusÄngel Healing Massage Djurkommunikation Zonterapi Fotmassage Transfigura

Vad är healing?

Reiki healing är en behandlingsmetod som ger ny energi till kropp och själ som skapar en inre läkning som ger ny kraft och livsenergi. Genom läkekonsten frigörs blockeringar i kroppen som skapar utrymme för kroppen att läkas inifrån.

Hur går en behandling till?

Reiki Healing är en avslappnande och rofylld behandling för kropp och själ. En behandling som ger dig som klient utrymme att stanna upp i nuet för att skapa en trivsam livsstil. Som klient är det en behaglig behandling där du ligger du på en massagebänk för en stillsam stund. Under behandlingen är du som klient fullt påklädd med en filt över dig för att få en djupgående avslappning och behålla värmen. Vid utförandet av behandling skickas ny energi in från behandlaren för att ta bort blockeringar i kroppen och fylla på med ny energi. Att frigöra energiblockeringar, gör att känslor kommer upp till ytan och kan bearbetas. Behandlingen avslutas med ett samtal där insikter och vägledning sker i ett samtal mellan klient och behandlare.

Vad är resultatet efter en behandling?

Reiki Healing har god effekt på stressrelaterade symtom och får dig att slappna av i nuet.

Fyskiska resultat

De fysiska effekterna av Reiki är bland annat frigöring av spänningar och positiva effekter vid värk. Reiki renar kroppens slaggprodukter, löser upp energiblockeringar och stärker immunförsvaret. Kroppens naturliga läkningsprocess upptas på nytt och lindrar mot smärta och obehag. Reiki är väldigt effektivt vid värk i kroppen, exempelvis huvudvärk, ryggont och magont.

Psykisk påverkan

De psykiska effekterna av Reiki är positivt påtagligt om man är stressad, obalanserad i kroppen eller vill få ett mer balanserat humör. Reiki har en förmåga att verka känslomässigt lugnande, balanserar kroppens energier och stärker energiflödet. Behandlingen hjälper till att motverka ångest, oro och nedstämdhet. Man återfår den mentala styrkan av de effekterna Reiki ger.

Hur en behandling upplevs och känns?

Reikiförbundet beskriver hur en behandling upplevs för kroppen och känns att få utförd: http://www.reikiforbundet.se/vad-ar-reiki/hur-kanns-reiki

Distans healing

Det finns möjlighet att boka distansbehandling.  Då du är hemma och vilar i sängen under den tidpunkt vi bokat behandlingen, efteråt får du ett samtal där vi går igenom behandlingen. 

Healingens goda inverkan

  • Avslappning, känslomässigt lugnande
  • Positiv energi
  • Ger individen mod, kraft och självsäkerhet
  • Minskar värk och smärta från tidigare skador
  • Ger bättre sömn oh minskar stress
  • Frigör energiblockeringar, ger utrymme för känslor så att de kommer upp till ytan för att bearbetas och hanteras.
  • Ökar individens medvetenhet och insikter som bidrar till personlig utveckling.
  • Balanserar chakran i kroppens inre energier

”Jag kan verkligen varmt rekommendera Maud och hennes behandlingar. Maud är en fantastiskt varm person som har en upplyftande, tröstande, stärkande förmåga. Hon ser varje person och ger så mycket kärlek och omsorg. Hennes healing ger en helande, stärkande och läkande kraft. Man fylls av nytändning, hopp och energi efteråt. Jag har även tagit hjälp av hennes förmåga att rensa i hemmet. Jag upplevde en stor lättnad och lugn i hemmet efteråt. Kan bara uttrycka min största tacksamhet och självklara rekommendation till er alla att ta hjälp av henne. ”

Terese

Intresserad av healing? Fyll i dina uppgifter här

Vänligen fyll i din mailadress så vi kan kontakta dig

Nyfiken på våra andra behandlingar?