076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Jag heter Maud Hammarberg och kom i kontakt med healing för 20 år sedan. Redan då kände jag vilken positiv inverkan healingen hade för min kropp och själ. Det väckte mitt intresse för healing och dess läkande förmåga. 2009 utbildade jag mig inom Reiki Healing och har sedan dess hjälpt människor att stärka upp obalanser och ge ett välbefinnande.

Under de senaste åren har jag specialiserat mig på healing, medial utveckling och djurkommunikation. Jag arbetar med energier i kombination med en medial förmåga. En förmåga jag haft sedan jag var barn. Det mediala har kommit till mig mer och mer under åren som vuxen och är en förmåga jag använder i mina behandlingar. Det gör att jag hör, ser och prata med andra sidan. Som healer kan jag förmedla och förstå bakomliggande orsak för blockeringar. Med Reiki Healing arbetar jag bort och skapar nya energier som ger dig kraft och styrka i kropp och själ.

Behnadling Healing Ljus Ängel

Ljus Ängel

När idén växte fram att starta företag var Ljus Ängel ett självklart val som företagsnamn. För mig symboliserar ordet “Ljus” läkande kraft och “Ängel” skydd, hopp och kärlek. Namnet Ljus Ängel fick jag av Carina Solöga när jag var på en retreat. Ett symboliskt namn som är ligger mig varmt om hjärtat och är betydelsefullt. När man tittar på skogsbilden får man känslan av en Ljus Ängel.

Utbildningar

Reiki Healing

2009 utbildade jag mig inom Reiki Healing och har sedan dess hjälpt människor att stärka upp obalanser och ge ett välbefinnande. Under de senaste åren har jag  haft klienter löpande genom åren på intresse basis. Men redan 2009 var min tanke att starta företag inom healing. Men livet ville något annat. Det var inte dax då. Nu 2021 vill jag helhjärtat lägga tid på att få arbeta med något jag brinner för och den glädjen som blir när man får hjälpa olika människor. 

Djurkommunikation

2011 utbildade jag till djurkommunikatör, en utbildning som hjälpt mig att kommunicera med djur och hjälpa individer som önskat en närmare förståelse för sitt husdjur. Sedan utbildningen har det funnits ett intresse av bekanta att få komma närmare sina djur och intresset har gjort att jag sedan 2011 erbjudit djurkommunikation till människor under åren på intresse basis. 

Fotmassage

Fotmassage i kombination med zonterapi är ett komplement i behandlingarna med reiki healing. Genom att kombinera flera typer av läkekonster har det gett positiv inverkan under behandlingarna med healing. 

Husrensing

Min mediala förmåga gör att jag kan se, höra och prata med andevärlden, vilket gör att husrensning och aktivitet på platser kan rensas bort.

Transfigura

Jag kommer framöver erbjuda behandlingsformen transfigura. Denna behandlingsform ser jag som ett komplement till healingen med en mer djupgående rensning av blockeringar som leder till en effektiv läkning. En utbildning som jag genomfört under 2021. Jag fick den fina förmånen att gå kroppsterapi en transfigura kurs. Transfigura har fantastiska egenskaper med kroppens läkande förmåga. Läs mer om Transfigura som behandlingsmetod här!