076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Läs om vad våra kunder tycker efter genomförd behandling

Mitt mål är att ge varje person rätt behandling och hjälp. När du är här vill jag att du ska få en rofylld, trivsam och behaglig behandling och känna dig omhändertagen. Här kan du läsa vad andra tycker som fått behandlingar av mig.

”Jag kan mer än varmt rekommendera er att boka in en tid till underbara Maud. Jag har nu varit och fått behandling hos henne två gånger och vet ni vad? JAG är en HELT ny människa både fysiskt och för att inte tala om själsligt. Har fått såå fantastisk fin energi och känner mig lugn och harmoniskt.”

”Maud är en fantastiskt mjuk, empatisk och inlyssnande person. Ni kommer aldrig ångra mötet med henne. Tveka nu inte utan bara boka in en behandling som leder till NYA jag.”

Marie

”Jag kan verkligen varmt rekommendera Maud och hennes behandlingar. Maud är en fantastiskt varm person som har en upplyftande, tröstande, stärkande förmåga. Hon ser varje person och ger så mycket kärlek och omsorg. Hennes healing ger en helande, stärkande och läkande kraft. Man fylls av nytändning, hopp och energi efteråt.”

”Jag har även tagit hjälp av hennes förmåga att rensa i hemmet. Jag upplevde en stor lättnad och lugn i hemmet efteråt. Kan bara uttrycka min största tacksamhet och självklara rekommendation till er alla att ta hjälp av henne. ”

Varma hälsningar Terese

”Jag har fått hjälp av Maud med min övervåning, hade svårt att sova och Maud rensade i mitt sovrum, helt fantastiskt nu kan jag sova”

”Har även fått Healing, vilket jag rekommenderar starkt, jag har fått en inre styrka att kunna hantera mitt välmående bättre”

Marika

”Jag har använt djurkommunikation för min hund. Det gjordes hemma hos mig så det blev i hundens naturliga miljö. Vilket var mycket bra.
Jag fick svar på funderingar som jag haft om min hund. Även andra saker som hunden ville säga mig kom fram. Jag tycker att jag fått en lugnare hund. Så detta kan jag varmt rekommendera.”

Anne