076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Behnadling Healing Ljus Ängel

Reiki Healing

Reiki healing är en behandlingsmetod som ger ny energi till kropp och själ som skapar en inre läkning som ger ny livsenergi. En behandling pågår i 60 minuter och är en avslappnade och rofylld behandling. Reiki Healing har god effekt på stressrelaterade symtom och får dig att slappna av i nuet.  

Pris: 650:-

Via Ljus Ängel kan du använda ditt friskvårdsbidrag för Reiki Healing som behandling. Läs mer: https://reikiforbundet.se/reiki-ar-friskvard/

Djurkommunikation

Djurkommunikation gör det möjligt att få en djupare kontakt och bättre relation med ditt djur. Djur har inte den verbala förmågan, de kommunicerar enbart med telepati till andra arter och till människan. Djurkommunikation kan ske både på distans och fysiskt. Om det sker fysiskt kommer djurkommunikatören hem till ägaren och djuret till en hemmamiljö där djuret är tryggt. 

En bokad tid för djurkommunikation kan ta mellan 60 minuter – 120 minuter.

Pris: 650 :- / timme, det kan tillkomma milersättning för längre resor.

Fotmassage/ Zonterapi

Zonterapi stärker immunförsvaret, balanserar blodtrycket och rensar ut slaggprodukter ur kroppen. Behandlingen fungerar lika bra som en förebyggande behandling, i syfte att hålla sig frisk. En behandling med fotmassage/zonterapi beräknas ta ca 60 minuter.

Pris: 650 :- / behandling

Transfigura

Transfigura kroppsterapi handlar i grunden om att kroppen ska läka själv genom att flytta på de blockeringar som finns i cellerna. Känslor lagras i ett cellminne i kroppen som skapar blockeringar. Transfigura är en holistisk metod som bevisat att negativa tankar och diverse känslor påverkar kroppen på ett positivt sätt. En behandling beräknas ta ca 60 minuter

Pris: 650:- / behandling

Husrensning

Husrensning handlar om att rensa bort energier eller andlighet i ett rum eller på en plats. Främst hjälper man andar över till andra sidan för att kunna skapa en positiv energi och känsla. 

Husrensning har många positiva effekter, bland annat att man blir lugnare och mer harmonisk eftersom hemmet inte har lika mycket aktivitet. Personer blir mer balanserade, både fysiskt och mentalt. Stressnivån minskar och man skapar ro både i hemmet och för sig själv. Genom en husrensning som har aktivitet skapas det en balansering och stillhet mellan väggarna.

En bokad tid för husrensning kan ta mellan 60 minuter – 120 minuter.

Pris: 650 :- / timme, det kan tillkomma milersättning för längre resor.