076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Vad kommer Reiki Healing ifrån?

Reiki healing är en behandling som funnits sedan flera 1000 år tillbaka i tiden. Reiki kommer ursprungligen från Japan och är en väletablerad läkekonst. Reiki på japanska betyder ”Universell Livsglädje”. Reiki som ord motsvarar två ord och där bokstäverna; rei, betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi”. Denna typ av naturlig läkekonst genomförs via kroppens naturliga läkningsprocess och har funnits långt tillbaka i historien och har bevisligen gett god effekt på exempelvis smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Hur går en behandling till?

En behandling börjar med att klienten får lägga sig på en massagebänk fullt påklädd med en filt för att komma i en bekväm position samt öka välbefinnande och avslappning.

Reiki Healing är en holistisk behandling är en metod som utgår från att kropp och psyke hör samman och därav genomförs en Reiki Healing behandling av hela kroppen. Reiki Healing är en behandling som idag motsvarar en rehabiliterande friskvårds behandling. Det innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för en värdefull och avkopplande behandling.