076-3017152

ljusangel.healing@gmail.com

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Transfigura – kroppsterapi

Transfigura har sitt ursprung från Shiatsumassage. Kunskapen kommer från Shiatsumassören Stanny Lansloot som även är grundaren för Transfigura. Stanny upptäckte att blockeringar kunde sitta i skelettet och skelettet är en enorm bas för energi i kroppen. Stanny skapade metoden som kan frigöra energi från skelettet och låta energin verka på de ställen där de behövs i kroppen. Genom denna kroppsterapi låter man kroppen läka ut symptomen och få igång självläkningen.

Transfigura som läkekonst

Transfigura kroppsterapi handlar i grunden om att kroppen ska läka själv genom att flytta på de blockeringar som finns i cellerna. Transfigura är en holistisk metod som bevisat att negativa tankar och diverse känslor påverkar kroppen på ett negativt sätt. Trötthet och värk är exempel på känslor som fastnar i kroppens celler. Känslorna lagras i ett cellminne i kroppen som skapar blockeringar. Dessa blockeringar skapar stopp i cirkulationen i kroppen, energimässigt och blockeringarna i kroppen leder till sjukdomar eller smärta på längre sikt. Dessa blockeringar kan uppkomma av allt från bland annat rädsla, sorg, ilska, ensamhet och känsla av värdelöshet. Känslorna som kan uppkomma i kroppen som skapar blockeringar kan uppkomma vid traumatiska upplevelser eller känslor som haft en påverkan för kroppen.

Hur går en behandling till?

En kropp som upplevt mycket och fått känslorna rubbade behöver frigöra de blockeringar som samlats i skelettet. Vid en behandling går man djupgående in problemet eller där värken sitter och löser upp symptomen känslomässigt på ett lugnt och samlat sätt.

Hur känns och upplevs en behandling med transfigura?

Under behandlingen är du fullt påklädd på en behandlingsbänk. Genom lätta tryck och vridningar vid olika punkter på kroppen frigörs energin från skelettet. Blockeringarna som suttit inkapslade försvinner succesivt.

Resultat efter genomförd behandling

Effekterna av Transfigura kroppsterapibehandlingen är avkopplande, utrensande och en känsla av ny energi. Effekterna kan även vara ganska skilda och individuella, en del upplever ökad cirkulation, att smärtan försvinner eller värk i kroppen efter att blockeringarna frigjorts. En del känner att kroppen blir lättare, upplever glädje och livslust. Kroppen blir på många sätt utrensad på det gamla som suttit inkapslad i kroppen under en längre tid och därför är effekterna skilda från person till person.

Intresserad av Transfigura? Fyll i dina uppgifter här

Vänligen fyll i din mailadress så vi kan kontakta dig

Nyfiken på våra andra behandlingar?